Polimerni kompozit GRP

SEPGFK sistem za linijsko odvajanje meteornih voda iz GFK skladen s SIST EN 1433 za obremenitvene razrede A 15 do D 400 kN v svetlih širinah 100, 150 in 200 mm, z zaščitnim robom iz GFK ali pocinkanega jekla. GFK (nem. Glasfaserverstärkter Kunststoff) je lahek in močan kompozitni material, sestavljen iz umetne mase (polimer), ki je ojačana/armirana s steklenimi vlakni in se uporablja v različnih aplikacijah z visokimi zahtevami z uporabo tehnologije SMC (Sheet Molding Compound), ki zagotavlja največjo trdnost in oblikovno stabilnost. Za razliko od termoplastov SMC ne more biti deformiran po utrjevanju, ampak ostaja stabilen in oblikovno trajen. Sistem SEPGFK je namenjen za hitro, zanesljivo in gospodarno odvajanje meteornih vod iz utrjenih površin. Sistem ponuja široko paleto pokrivnih rešetk, ki ne ustrezajo samo funkcionalnosti, temveč dajejo poudarek tudi na oblikovanje izdelka. Osnovna značilnost SEPGFK kanalet je minimalna teža, polna zmogljivost in minimalni stroški.

Povpraševanje

Image title                                     Intenzivne raziskave in najvišji standardi kakovosti so garancija za odlične izdelke SEPGFK.

Sistem SEPGFK kanalete so izdelane iz inovativnega GFK (nem. Glasfaserverstärkter Kunststoff), ki je lahek in močan kompozitni material, sestavljen iz umetne mase (polimer) ojačane/armirane s steklenimi vlakni in se uporablja v različnih aplikacijah z visokimi zahtevami, kot so izdelava zrakoplovov, avtomobilska industrija kot tudi v dirkalnem športu. Vendar vsak GFK ni enak GFK, kakovost in specifične lastnosti so včasih bistveno drugačne. Zanašamo se na tehnologijo SMC, (Sheet Molding Compound) - kompozit iz poliestrskih smol, mineralnih polnil, aditivov in steklenih vlaken. SMC prepriča z največjo trdnostjo in oblikovno stabilnostjo. To pomeni izjemno stabilnost tudi pri visokih temperaturnih nihanjih, v kombinaciji z zelo kratkim linearnim raztezkom. Za razliko od termoplastov SMC ne more biti deformiran po utrjevanju, ampak ostaja stabilen in oblikovno trajen.  Naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje s tem materialom zagotavljajo lahke in enako trajne izdelke, ki ustvarjajo trajno dodano vrednost za naše stranke in partnerje.Image title


Image title

SEPGFK nastavki z rego

Image title


Linijski požiralniki SEPGFK z nastavki z rego so namenjeni predvsem arhitektom in naročnikom, ki poleg funkcije odvodnjavanja meteornih voda in visokokakovostnega sistema poudarjajo tudi vizualno integracijo v okolje. Poleg preproste elegance, sistem z rego ponuja številne praktične prednosti glede namestitve in uporabe. Pogosto se koristi kot razmejitvena linija med dvema različnim zaključnim tlakoma.

Idealen je za odvodnjavanje mestnih središč, con za pešce, trgov, fasad, industrijskih območjih, športnih igrišč, stopnišč, parkirišč itn.

Image title

Vzdrževanje

Image title

Vzdrževanje se izvaja preko revizijskega elementa. V primeru LTŽ rešetke za dvig uporabimo reglja ključ ali standardni izvijač. Če je revizijski element pokrit z tlakovanim pokrovom za dvig uporabimo kljuko. Po potrebi se opravi čiščenje kanala.

Image title

Vgradnja

Vgradnja v skladu s priporočili proizvajalca.

Image title


Image title02 300 68 40